AnaSayfa / Genel / Kahve falında top güllesi görmek

Kahve falında top güllesi görmek

Kahve falında top güllesi görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kısmetlerinin artacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında top güllesi gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında top güllesi görmek maddi olarak zayıflayacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açan güller görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güllerin içinde olmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini güller içinde görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında rengarenk güller görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru güller görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir