AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülleri koparmak

Kahve falında gülleri koparmak

Kahve falında gülleri koparmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hak yolunu tutacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında gülleri koparmak gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülle oynamak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında açan güller görmek mutluluğunu çoğaltacağına, keyifli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında top güllesi görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah güller görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, yeteneklerini geliştirmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kendini güller içinde görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe güller görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında güller içinde olmak hayırlı kararlar alacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir