AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah güller görmek

Kahve falında siyah güller görmek

Kahve falında siyah güller görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah güller gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Kahve falında siyah güller görmek üzüleceğine, yıkılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı güller toplamak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, karın artacağına alamet eder.

Kahve falında demet güller görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güller almak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine inanılır.

Kahve falında kendini güller içinde görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek makam ve rızık sağlayacağına, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında top güllesi görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında güllerin açtığını görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir