AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini güller içinde görmek

Kahve falında kendini güller içinde görmek

Kahve falında kendini güller içinde görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini güller içinde gördüyseniz:

  • Sağlık, hukuk, resmi kuruluşlarla ilgili anlaşmalar veya bazı evrak işleri başlıkları altında toplanabilecek konuların hafife alınmaması gerekiyor.

Kahve falında kendini güller içinde görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güllerin içinde olmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında güller içinde olmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kazancının ilk önce azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top güllesi görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, de rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe güller görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı güller toplamak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında güller almak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir