AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, zararın gittikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı güller toplamak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı güller almak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında güllerin açtığını görmek önünü açacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gülle oynamak kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini güller içinde görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk güller görmek içine düşen fesada yeniliceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir