AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı pembe güller görmek

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı pembe güller gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe güller görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, atılan adımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı güller toplamak engel tanımayan biri olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı güller almak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında güller içinde olmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret eder.

Kahve falında gülleri koparmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında rengarenk güller görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir