AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın taşlı bilezik görmek

Kahve falında altın taşlı bilezik görmek

Kahve falında altın taşlı bilezik görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında taşlı altın bilezik görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın taşlı bilezik görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı bilezik görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, başarısının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı bilezik takmak yokluk içine düşeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak yeni bir haneye sahip olunacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir