AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı altın bilezik görmek

Kahve falında taşlı altın bilezik görmek

Kahve falında taşlı altın bilezik görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı altın bilezik gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmalar yapabilir ya da eski veya unutulmuş bir projeyi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında altın taşlı bilezik görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında taşlı altın bilezik görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı bilezik takmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz taşlı bilezik görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir