AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı bilezik takmak

Kahve falında taşlı bilezik takmak

Kahve falında taşlı bilezik takmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, müjdeli bir haber alacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulur.

Kahve falında taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sıcak kalpli, eliaçık, asil davranışlarınız çevrenizde bir hayran kitlesi oluşturacak.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, birikim yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı bilezik takmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik takmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işarettir.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak istediği arabaya bineceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın gümüş bilezik takmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bilezik takmak alım gücünde yükselme olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir