AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sevdiklerini de koruyacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı bilezik takmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çok başarılı işlere adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında çok bilezik takmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir