AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak zayıflayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı altın bilezik görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz taşlı bilezik görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı bilezik takmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın taşlı bilezik görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak anne babanın birbirine düşeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir