AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taşlı bilezik görmek

Kahve falında beyaz taşlı bilezik görmek

Kahve falında beyaz taşlı bilezik görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, özlem gidereceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Kahve falında beyaz taşlı bilezik görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak adaletin geleceğine, evliyseniz eşle iyi geçime işarettir.

Kahve falında taşlı bilezik takmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında altın taşlı bilezik görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı altın bilezik görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir