AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı bilezik görmek

Kahve falında mavi taşlı bilezik görmek

Kahve falında mavi taşlı bilezik görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulur.

Kahve falında mavi taşlı bilezik görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek güzel günlerinin geride kalacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında mavi bilezik takmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bilezik görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuk bilezik görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir