AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek

Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek

Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, parasız ve işsiz kalacağına, kendisini ona adayacağına, saygın bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine işarettir.

Kahve falında taşlı bilezik takmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı altın bilezik görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak mutluluk ve saadete, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına inanılır.

Kahve falında altın taşlı bilezik görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Kahve falında mavi taşlı bilezik görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir