AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tartmak

Kahve falında altın tartmak

Kahve falında altın tartmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, içine fesat düşeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın tartmak gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapmak için kaynak oluşturabilirsiniz.

Kahve falında altın tartmak hem geleceğinin güzel olacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kilosunu tartmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt tartmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç tartmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terazi tartmak ekmeğin ve paranın da artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında patates tartmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında muz tartmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak iyi zamanlar geçireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir