AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt tartmak

Kahve falında süt tartmak

Kahve falında süt tartmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, engellerin aşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt tartmak gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında süt tartmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında sebze tartmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patates tartmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm tartmak ayrıcalık elde edeceğine, işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında toz şeker tartmak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun tartmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında et tartmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz tartmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir