AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates tartmak

Kahve falında patates tartmak

Kahve falında patates tartmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında patates tartmak gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında patates tartmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında toz şeker tartmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına delalettir.

Kahve falında pirinç tartmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun tartmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilosunu tartmak can sıkıcı haberler almaya, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına tabir olunur.

Kahve falında un tartmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yün tartmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bir şey tartmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir