AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şeker tartmak

Kahve falında toz şeker tartmak

Kahve falında toz şeker tartmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Kahve falında toz şeker tartmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şeker tartmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç tartmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt tartmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında altın tartmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında un tartmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kilosunu tartmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sebze tartmak çok farklı bir kişi olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir