AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç tartmak

Kahve falında pirinç tartmak

Kahve falında pirinç tartmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sonra kendi işini kuracağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç tartmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında pirinç tartmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında muz tartmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kilosunu tartmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, başarılarının hiçe sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un tartmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında sebze tartmak mutluluk ve huzur bulacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Kahve falında kilo tartmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bal tartmak küslükleri bitireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir