AnaSayfa / Genel / Kahve falında terazi tartmak

Kahve falında terazi tartmak

Kahve falında terazi tartmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında terazi tartmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bakış açınızı dile getirmenin ya da uygulamanın farklı yollarını bulmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında terazi tartmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hassas terazi görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, şükrederek yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mizan terazisi görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında terazide tartilmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek hayatının alt üst olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su terazisi görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adalet terazisi görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terazi görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir