AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz tartmak

Kahve falında muz tartmak

Kahve falında muz tartmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında muz tartmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında muz tartmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında bal tartmak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin tartmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında sebze tartmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kilosunu tartmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün tartmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm tartmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bir şey tartmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir