AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilosunu tartmak

Kahve falında kilosunu tartmak

Kahve falında kilosunu tartmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilosunu tartmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında kilosunu tartmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret eder.

Kahve falında kilo tartmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında bir şey tartmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında şeker tartmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bal tartmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tartmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulur.

Kahve falında üzüm tartmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında terazi tartmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir