AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze arabası görmek

Kahve falında cenaze arabası görmek

Kahve falında cenaze arabası görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze arabası gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze arabası sürmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek pek çok fırsatı kaçıracağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze arabasına binmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında cenaze arabaları görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze arabası kullanmak dış ticarete atılacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze arabası görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir