AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze arabası sürmek

Kahve falında cenaze arabası sürmek

Kahve falında cenaze arabası sürmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze arabası sürmek gördüyseniz:

  • Yaşam enerjisi veren kişi ya da yerleri ziyaret ederek enerji toplayabilirsiniz.

Kahve falında cenaze arabası sürmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze arabası görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze arabaları görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek türlü musibetlere uğrayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze arabası kullanmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze arabasına binmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir