AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze arabası kullanmak

Kahve falında cenaze arabası kullanmak

Kahve falında cenaze arabası kullanmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendini yiyip bitireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze arabası kullanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Kahve falında cenaze arabası kullanmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulur.

Kahve falında cenaze aracı kullanmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında ehliyetsiz araba kullanmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında acemice araba kullanmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda araba kullanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine inanılır.

Kahve falında lüks bir araba kullandığını görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz renkli araba kullanmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına yorulur.

Kahve falında trafikte araba kullanmak geçim derdinin olmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir