AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze arabaları görmek

Kahve falında cenaze arabaları görmek

Kahve falında cenaze arabaları görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, manevi olarak hasar alınacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze arabaları gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında cenaze arabasına binmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine inanılır.

Kahve falında cenaze arabası kullanmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine inanılır.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına yorulur.

Kahve falında cenaze arabaları görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze arabası sürmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir