AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil cenaze arabası gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze arabası görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında cenaze arabası sürmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze arabasına binmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze arabaları görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işarettir.

Kahve falında cenaze arabası kullanmak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir