AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla cenazeye gitmek

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek kalabalıktan uzak olacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Kahve falında cenaze törenine gitmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeye gidememek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeye evine gitmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze evine gitmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle cenazeye gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir