AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze arabasına binmek

Kahve falında cenaze arabasına binmek

Kahve falında cenaze arabasına binmek elinize para geçeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işarettir.

Kahve falında cenaze arabasına binmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız.

Kahve falında cenaze arabasına binmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Kahve falında cenaze aracına binmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze arabaları görmek hayata küseceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze arabası sürmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze arabası görmek rakiplerin geride bırakılacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze arabası kullanmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir