AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmecede altın görmek

Kahve falında çekmecede altın görmek

Kahve falında çekmecede altın görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, gözyaşına boğulacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekmecede altın gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Kahve falında çekmecede altın görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, kalbinin küt küt edeceğine alamet eder.

Kahve falında çekmece yerleştirmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında çekmece düzenlemek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında boş çekmece görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekmecede çorap görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekmece kapatmak iç dünyasının zenginleşeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir