AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmecede çorap görmek

Kahve falında çekmecede çorap görmek

Kahve falında çekmecede çorap görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, atılan adımların zarar getireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında çekmecede çorap gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında çekmecede çorap görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çekmece düzenlemek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında çekmecede anahtar görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında çekmecede para bulmak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta çekmece görmek desteksiz kalacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çekmece görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekmece kilitlemek çok fazla zarara sebep olmayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir