AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmece kapatmak

Kahve falında çekmece kapatmak

Kahve falında çekmece kapatmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, işlerinin çok açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekmece kapatmak gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında çekmece kapatmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekmecede para bulmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında çekmecede fare görmek başarısının azalacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekmecede kağıt para görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalettir.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında çekmece kilitlemek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında çekmecede para görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta çekmece görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir