AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak çekmecesi görmek

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Kahve falında mutfak çekmecesi gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekmece yerleştirmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekmece kapatmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çekmece görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında çekmecede altın görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağınık çekmece görmek her zaman çok başarılı olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekmecede fare görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kötü noktalara geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir