AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş çekmece görmek

Kahve falında boş çekmece görmek

Kahve falında boş çekmece görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sermayesini kaybedeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, küskünlüklerin oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş çekmece gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Kahve falında boş çekmece görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalettir.

Kahve falında çekmece kilitlemek zorlukların geride kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekmece yerleştirmek çok büyük zararlar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık çekmece görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekmecede çorap görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çekmecede anahtar görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir