AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap çekmecesi görmek

Kahve falında dolap çekmecesi görmek

Kahve falında dolap çekmecesi görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında dolap çekmecesi gördüyseniz:

  • Olumlu seçenekleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında çekmece yerleştirmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, evliyseniz eşle iyi geçime yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çekmece görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında boş çekmece görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çekmecede fare görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kırık çekmece görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir