AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmece yerleştirmek

Kahve falında çekmece yerleştirmek

Kahve falında çekmece yerleştirmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kendisini iyi hissedeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kazancın düşeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında çekmece yerleştirmek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Kahve falında çekmece yerleştirmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekmecede kağıt para görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında çekmecede altın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çekmece düzenlemek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kırık çekmece görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine tabir olunur.

Kahve falında boş çekmece görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında çekmece kapatmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir