AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmece düzenlemek

Kahve falında çekmece düzenlemek

Kahve falında çekmece düzenlemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekmece düzenlemek gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Kahve falında çekmece düzenlemek hayırlı bir eşe, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında gezi düzenlemek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev düzenlemek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında boş çekmece görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, fesat kimselerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında dolabı düzenlemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında çekmecede fare görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekmece kapatmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ana baba sözü dinlemeye işaret eder.

Kahve falında mezar düzenlemek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir