AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiçle cam kırmak

Kahve falında çekiçle cam kırmak

Kahve falında çekiçle cam kırmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işaret eder.

Kahve falında çekiçle cam kırmak gördüyseniz:

  • Olayları kapsamlı şekilde ele alıp, kendiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor.

Kahve falında çekiçle cam kırmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Kahve falında çekiç almak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına tabir olunur.

Kahve falında çekiçle birini öldürmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık çekiç görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çekiç bulmak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında çekiç çakmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine inanılır.

Kahve falında altın çekiç görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir