AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın çekiç görmek

Kahve falında altın çekiç görmek

Kahve falında altın çekiç görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatının düzeleceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında altın çekiç gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında altın çekiç görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çekiçle birini öldürmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çekiç çakmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekiçle kavga etmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çekiç atmak bunun için sabırsızlanacağına, kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çekiçle adam öldürmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çekiçle cam kırmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işarettir.

Kahve falında çekiç sesi duymak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir