AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiç çakmak

Kahve falında çekiç çakmak

Kahve falında çekiç çakmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, işlerin yavaşlayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında çekiç çakmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan öğüt alabilirsiniz.

Kahve falında çekiç çakmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işaret eder.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalet eder.

Kahve falında kırık çekiç görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yakın çevresine fikir danışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekiç balığı görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulur.

Kahve falında çekiç bulmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekiç almak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekiçle cam kırmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde çekiç görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir