AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiç bulmak

Kahve falında çekiç bulmak

Kahve falında çekiç bulmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Kahve falında çekiç bulmak gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında çekiç bulmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında çekiçle cam kırmak huzur ve saadet bulacağına, yeni kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık çekiç görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çekiç balığı görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekiçle birini dövmek işlerin artacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında elinde çekiç görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekiç atmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir