AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık çekiç görmek

Kahve falında kırık çekiç görmek

Kahve falında kırık çekiç görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, mülk sahibi olacağına, konfor içinde olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık çekiç gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Kahve falında kırık çekiç görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekiç balığı görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın çekiç görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında çekiç almak namının yürüyeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir çekiç görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına yorulur.

Kahve falında çekiç atmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çekiçle birini dövmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir