AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiçle birini öldürmek

Kahve falında çekiçle birini öldürmek

Kahve falında çekiçle birini öldürmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işarettir.

Kahve falında çekiçle birini öldürmek gördüyseniz:

  • Bazen ne kadar uğraşsanız da karşınızdaki kişileri hayatlarını mahvetme konusundaki istikrarından vazgeçiremezsiniz.

Kahve falında çekiçle adam öldürmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında çekiçle birini öldürmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çekiçle cam kırmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında çekiç almak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde çekiç görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında altın çekiç görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çekiçle birini dövmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık çekiç görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir