AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiç almak

Kahve falında çekiç almak

Kahve falında çekiç almak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına inanılır.

Kahve falında çekiç almak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında kırık çekiç görmek ona özlemle sarılacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet eder.

Kahve falında çekiç görmek yeni işlere girişileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında çekiçle birini dövmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekiçle cam kırmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine inanılır.

Kahve falında çekiç almak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Kahve falında çekiç balığı görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekiç bulmak fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir