AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiçle ceviz kırmak

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işarettir.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekiçle cam kırmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çekiç balığı görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet eder.

Kahve falında çekiç sesi duymak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, alkış alacağına işarettir.

Kahve falında çekiçle kavga etmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekiç almak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekiç görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık çekiç görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir