AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine taş koymak

Kahve falında cebine taş koymak

Kahve falında cebine taş koymak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine inanılır.

Kahve falında cebine taş koymak gördüyseniz:

  • Zamanın imkanlarını iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında cebine taş koymak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para alıp cebine koymak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebine ceviz koymak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Kahve falında cebine koymak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cebine para koymak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebine bozuk para koymak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebine kağıt para koymak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında cebine yumurta koymak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir