AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine yumurta koymak

Kahve falında cebine yumurta koymak

Kahve falında cebine yumurta koymak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, şansının geri döneceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine yumurta koymak gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Kahve falında cebine yumurta koymak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cebine ekmek koymak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı alamet eder.

Kahve falında cebine şeker koymak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cebine ceviz koymak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında cebine taş koymak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında cebine para koymak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, anne babaya müjde verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak sorunların ve engellerin biteceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir