AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cebine para koymak

Kahve falında birinin cebine para koymak

Kahve falında birinin cebine para koymak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında birinin cebine para koymak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında para alıp cebine koymak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebine para koymak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında cebine kağıt para koymak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında cebine bozuk para koymak sevdiği birini kırmaya, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin cebine para koymak hayatının iyileşeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir