AnaSayfa / Genel / Kahve falında para alıp cebine koymak

Kahve falında para alıp cebine koymak

Kahve falında para alıp cebine koymak borçlarını ödeyip kurtulacağına, kötü gününü de paylaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Kahve falında para alıp cebine koymak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni dikkatle takip etmenizde fayda var.

Kahve falında para alıp cebine koymak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin cebine para koymak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebine para koymak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak ardından sevinçli bir haber alınacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk para cebine koymak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında cebine kağıt para koymak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına delalettir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, parasının her geçen gün artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir