AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine koymak

Kahve falında cebine koymak

Kahve falında cebine koymak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kişinin tek başına kalacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cebine koymak gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında cebine koymak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında cebine çikolata koymak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebine anahtar koymak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Kahve falında cebine yumurta koymak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebine para koymak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin cebine para koymak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarı cebine koymak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir